Фирма Елти СД

Фирма “ ЕЛТИ – Атанасов, Желев и Сие “ – СД е създадена и регистрирана през 1990 г. в гр. Стара Загора . От 17 януари 2020г. дружеството е преобразувано в “ ЕЛТИ – Атанасов“ – ЕООД. 

Фирмата стартира с основна дейност – Сервиз на машини с ЦПУ, както и доставка и сервиз на системите за тях. Тази дейност практикуваме и в момента с допълнителни опции – ъпгрейдване на машини и системи.

 

През 1994 г. фирмата става оторизиран сервиз за честотни инвертори  на VA TECH ELIN EBG GmbH – Австрия  до вливането му в  SCHNEIDER ELECTRIC Gmbн през 2007г.

Натрупаният опит от специалистите на фирмата при работа с честотни инвертори ни позволи да продължим и до днес тази дейност с нови качествени партньори, като водещите производители на инвертори VACON – Финландия, които станаха част от групата на DANFOSS .

От 2017г. ЕЛТИ ЕООД е директен дистрибутор и оторизиран сервиз на DANFOSS – VACON, със съответните договор и сертификати за упражняване на тази дейност.

Фирмата успешно участва в проекти за автоматизация  и инженеринг на производствени процеси  и машини, като основните приоритети са професионализма, качеството и коректността.

Продължаваме партньорството си с EATON за доставка на  електроапаратура, както и партньорството със SIEMENS, в частта на контролерите и средствата за автоматизация.

Видно от реализираните проекти, наши клиенти  в голямата си част са високо технологични компании с непрекъснат цикъл на работа. Този тип производства се нуждаят от качествени машини и апаратура, които работят с ниска степен на риск. Именно това е водещото  при избора на партньорите ни, доказани производители на качествени продукти , които гарантират качеството на крайния ни продукт.